Till nya siten

IT-handikapad vol. 15 - Postmodernista Toaletta

// Kalender

Alarma Man (SE)

2007-11-02 | Tipsat av Hallisar | Stad: Hacked by: Gonzaga fix your security. Im not a criminal. But a exploiter.
Alarma Man (SE)

Göteborgsbaserade Alarma Man har existerat sedan fem år tillbaka och består av Calle Fredrikson, Niklas Fors, Viktor Lager och Andreas Litfeldt.

Gruppen har under 2006 och halva 2007 hunnit med cirka 100 spelningar i förutom Sverige, Tyskland, Holland, Frankrike, Belgien, Spanien, Schweiz och Danmark.

Den instumentala fullängdsdebuten på konstig-rock skivbolaget Carcrash Record mottogs av några upplysta musikskribenter som det absolut mest intressanta svenska indierockalbum på länge. Detta var 2005.

En handfull vinylsinglar och 12" av olika slag har också matats ut på diverse småbolag. Det självbetitlade debutalbumet släpptes i slutet av Augusti 2006 av Berlin-bolaget Sinnbus som sett till att skivan har distrubution i största delen av europa och även i Japan.

Ett extremt rutinerat liveband som välter vilken publik som helst, beväpnade med elektriska gitarrer generarar de feta, utomkroppsliga och maniska avantsymfoni-upplevelser för människor som aldrig annars blir imponerade. Vice älskar dem, bara en sån sak.

Nu på fredag prövar Alarma Man nytt material på hemmapubliken i Göteborg.

Plats: Pustervik Klubb: Slippery People Tid: 22.00

Alarma Man

WebfarmDeleted ArtPanikKoloniKikkiPolygonDefekt