Till nya siten

IT-handikapad vol. 15 - Postmodernista Toaletta

// Om IT-handikappad

"IT-handikappad grundades 1999 som en semi-portfolio för mig, Hallisar, men senare utvecklades till något mer. Tanken var att täcka intressanta saker inom musik, design och konst, främst i kring Göteborg. Med ett krämfullt foto-arkiv, gästbok, länkhub, kalender m.m så står IT-handikappad öppen för vem som helst att ta del av information eller delta i att sprida sin eller andras åsikter, påståenden och intressanta uppslag..."

Eftersom jag fortfarande inte har haft tid att bygga klart min egna portfolio, så får IT-handikappad och webfarm fungera så länge. O andra sidan, är inte en portfolio ganska 2001?

Mitt dagliga jobb är på ett CMS-företag i Göteborg där jag arbetar som webdesigner, gränssnittsdesigner, och till viss del projektkordinator. På fritiden arbetar jag med IT-handikappad och Webfarm. Jag pysslar även med att designa flyers, posters, skivomslag och whatnot. Om du behöver ett riktigt CMS så rekommenderar jag att du besöker webfarm.

En stor del av IT-handikappad består av Photohub'en, där jag publicerar foto från nästan alla spelningar jag går på. Om du spelar i ett band som finns med här och skulle vilja använde det på nått sätt, kontakta mig via e-post så löser vi nått bra.

Om du vill kontakta mig om... vad som helst så skickar du bara mig ett e-post eller slänger iväg ett meddelande på msn (destroy_2000@hotmail.com).

Tack.


Någon annans autograf...

Pixel-konduktör och Webb-kommando
www.ithandikappad.com
WebfarmDeleted ArtPanikKoloniKikkiPolygonDefekt